Pangaribuan, Tapanuli Kalér

Pangaribuan nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Tapanuli Kalér, Propinsi Sumatra Kalér , Indonésia.

Kacamatan Pangaribuan

Peta lokasi Kacamatan Pangaribuan
Propinsi Sumatra Kalér
Kabupatén Tapanuli Kalér
Camat -
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa -


Citakan:Kabupatén Tapanuli Kalér Citakan:Pangaribuan, Tapanuli Kalér


Nuvola filesystems folder home.png