Buka ménu utama

Gombang, Plumbon, Cirebon

désa di Cirebon, Jawa Barat

Gombang nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Plumbon, Kabupatén Cirebon, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Désa  Gombang
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténCirebon
KacamatanPlumbon




Gnome-home.svg