Buka ménu utama

Gomo nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Nias Kidul, Propinsi Sumatra Kalér , Indonésia.

Kacamatan Gomo

Peta lokasi Kacamatan Gomo
Propinsi Sumatra Kalér
Kabupatén Nias Kidul
Camat -
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa -


Citakan:Kabupatén Nias Kidul Citakan:Gomo, Nias Kidul


Nuvola filesystems folder home.png