Buka ménu utama

Gondang nyaéta salah sahiji désa di Kacamatan Subah, Kabupatén Batang, Propinsi Jawa Tengah, Indonésia.

Désa  Gondang
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Tengah
KabupaténBatang
KacamatanSubah



Gnome-home.svg