Gondangdia, Ménténg, Jakarta Pusat

Gondangdia nyaéta salah sahiji kalurahan di kacamatan Ménténg, Kota Jakarta Pusat, Propinsi DKI Jakarta, Indonésia.

Kalurahan Gondangdia
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiDKI Jakarta
KotaJakarta Pusat
KacamatanMénténg