Buka ménu utama

Gringgingsari nyaéta salah sahiji désa di Kacamatan Wonotunggal, Kabupatén Batang, Propinsi Jawa Tengah, Indonésia.

Désa  Gringgingsari
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Tengah
KabupaténBatang
KacamatanWonotunggal



Gnome-home.svg