Buka ménu utama

Gringsing nyaéta salah sahiji désa di Kacamatan Gringsing, Kabupatén Batang, Propinsi Jawa Tengah, Indonésia.

Désa  Gringsing
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Tengah
KabupaténBatang
KacamatanGringsing



Gnome-home.svg