Buka ménu utama

Gunajaya, Manonjaya, Tasikmalaya

désa di Tasikmalaya, Jawa Barat

Gunajaya nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Manonjaya, Kabupatén Tasikmalaya, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Désa  Gunajaya
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténTasikmalaya
KacamatanManonjaya



Gnome-home.svg