Buka ménu utama

Manonjaya, Tasikmalaya

kacamatan di kabupatèn Tasikmalaya, Indonèsia

Manonjaya nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Tasikmalaya, Propinsi Jawa Kulon , Indonésia.

Kacamatan Manonjaya

Peta lokasi Kacamatan Manonjaya
Propinsi Jawa Kulon
Kabupatén Tasikmalaya
Camat Drs. Yayat Suryatna
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan 1.584 jiwa/km²
Kalurahan/désa 12

Eusi

SajarahÉdit

 
Masjid Agung Manonjaya taun 1920-an

Pambagian administratifÉdit

Kacamatan Manonjaya dibagi kana 12 desa, nyaéta :

  1. Désa Batusumur
  2. Désa Cibeber
  3. Désa Cihaur
  4. Désa Cilangkap
  5. Désa Gunajaya
  6. Désa Kalimanggis
  7. Désa Kamulyan
  8. Désa Manonjaya
  9. Désa Margahayu
  10. Désa Margaluyu
  11. Désa Pasirbatang
  12. Désa Pasirpanjang

GéografiÉdit

Wates WilayahÉdit

RéferénsiÉdit

Tumbu kaluarÉdit