Buka ménu utama

Gunasari, Sumedang Selatan, Sumedang

désa di Sumedang, Jawa Barat

Gunasari nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Sumedang Selatan, Kabupatén Sumedang, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Désa  Gunasari
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténSumedang
KacamatanSumedang Selatan




Gnome-home.svg