Buka ménu utama

Gunturmekar, Tanjungkerta, Sumedang

désa di Sumedang, Jawa Barat

Gunturmekar nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Tanjungkerta, Kabupatén Sumedang, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Désa  Gunturmekar
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténSumedang
KacamatanTanjungkerta




Gnome-home.svg