Buka ménu utama

Gunung Baringin, Panyabungan Timur, Mandailing Natal

Gunung Baringin nyaéta salah sahiji Kalurahan di kacamatan Panyabungan Timur, Kabupatén Mandailing Natal, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Kalurahan  Gunung Baringin
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténMandailing Natal
KacamatanPanyabungan Timur

Citakan:Panyabungan Timur, Mandailing Natal


Gnome-home.svg