Buka ménu utama

Gunung Batin Baru, Terusan Nunyai, Lampung Tengah

Gunung Batin Baru nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Terusan Nunyai, Kabupatén Lampung Tengah, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Désa  Gunung Batin Baru
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténLampung Tengah
KacamatanTerusan Nunyai

Citakan:Terusan Nunyai, Lampung Tengah


Gnome-home.svg