Gunung Batin Baru, Terusan Nunyai, Lampung Tengah

Gunung Batin Baru nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Terusan Nunyai, Kabupatén Lampung Tengah, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Désa  Gunung Batin Baru
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténLampung Tengah
KacamatanTerusan Nunyai

Citakan:Terusan Nunyai, Lampung Tengah


Gnome-home.svg