Harapan Mulya, Médan Satria, Bekasi

Harapan Mulya nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Médan Satria, Kota Bekasi, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Désa Harapan Mulya
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KotaBekasi
KacamatanMédan Satria