Médansatria, Bekasi

kacamatan di kota Bekasi, Indonèsia
(dialihkeun ti Médan Satria, Bekasi)

Médan Satria nyaéta salah sahiji kacamatan di Kota Bekasi, Propinsi Jawa Barat , Indonésia.

Médan Satria
NagaraFlag of Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KotaBekasi
Lega14,71 Kilométer pasagi
Pangeusi158.526 (2017) Sunting ini di Wikidata
Kapadetan- jiwa/km²
Kode Kemendagri32.75.06
Désa/kalurahan-