Buka ménu utama

Médan Satria, Bekasi

kacamatan di kota Bekasi, Indonèsia


Médan Satria nyaéta salah sahiji kacamatan di Kota Bekasi, Propinsi Jawa Barat , Indonésia.

Kacamatan Médan Satria

Peta lokasi Kacamatan Médan Satria
Propinsi Jawa Barat
Kota Bekasi
Camat -
Lega 14,71 Kilométer pasagi
Jumlah pangeusi 158.526 (2017) Sunting ini di Wikidata
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa -





Nuvola filesystems folder home.png