Béda révisi "Runtuyan stasion kareta di Jepang: G"

m
taya kamandang éditan
m (Kaca anyar: ==Runtuyan Stasion== {| |Gifu ||岐阜駅(ぎふ) |})
 
m
{{Index Railway Stations Japan}}
[[Category:Lists of railway stations in Japan|G]]
 
==Runtuyan Stasion==
 
5.857

éditan