Buka ménu utama
Basa
Admin mop.PNG Pamaké ieu Kuncén di Wikipédia Sunda.
id Pengguna merupakan penutur ibu bahasa Indonesia
en-2 This user is able to contribute with an intermediate level of English.


ja-3 この利用者は流暢日本語を話します。


Kuring, Budhi Setiawan, kalahiran Cigugur, pakidulan di Kabupatén Ciamis Jawa Barat, ayeuna keur ngumbara di kota Gifu, Propinsi Gifu Jepang. Karesep kana widang statistik tur nungtutan narjamahkeun anu pakait jeung statistik, Jepang, teknik sipil tur geologi. Ngeunaan diri kuring salengkepna, mangga ditoong http://budhisetiawan.net.

Eusi

Nu keur dikeureuyeuhÉdit

Nu ditarjamahkeunÉdit

Juli 2006Édit

Agustus 2006Édit

September 2006Édit

Juni 2007Édit