Kang Bud, terang istilah Sunda nu sarupi/sawanda sareng istilah timeline teu? Kandar 07:09, 24 Jul 2004 (UTC)


Wilujeng sumping, Kang Budhi. Hayu urang sasarengan ngeureuyeuh Wikipedia Basa Sunda! Kandar 03:27, 20 Jul 2004 (UTC)

tarjamahÉdit

Kang Bud, mangga atuh geura tarjamahkeun artikel-artikelna. Yu ah! kandar 07:13, 13 Aug 2004 (UTC)


nyobaanÉdit

cing ah ... ieu teh keur naon kitu nya ?

talk pageÉdit

Kang Bud, ieu teh fungsina pikeun rohangan komunikasi antarkontributor Wikipedia. Misalna abdi, aya nu hoyong dicarioskeun perkawis Wikipedia nu patali sareng kang Budhi (conto: nyawalakeun istilah nu cocog pikeun hiji istilah asing), nya di dieu kuring ninggalkeun pesen. Kitu pangiten. kandar 07:33, 18 Aug 2004 (UTC)


tarjamahÉdit

naon basa sunda-na MAKA ? contona, lamun nilai A ...., lamun nilai B ..., MAKA ....


MANGKA kitu? kandar 02:40, 20 Aug 2004 (UTC)


lamun persamaan naon basa sunda-na ?

'sasaruaan' DiN 18:55, 2 Désémber 2007 (UTC)

upami teu lepat mah MAKA dina basa sunda téh nya eta "ku kituna" conto: lamun nilai A, nilai B, ku kituna si Ijem téh lulus jadi pegawai negeri.

MAKA mah teu kedah diserat. lamun A atawa B, si Ijem téh lulus jadi pegawai negeri.

robah ngaranÉdit

kang .. kumaha lamun memeh ngarobah istilah basa inggris ka basa sunda di link-keun heula nu basa inggris, janten heunteu pareumeun obor. sabab kadang istilah nu sami kapendak dina widang sejen. sakadar usul, nuhun

chi-squareÉdit

Kang Bud, perkawis artikel chi-square distribution, ku akang ditarjamahkeun sebaran Chi-kuadrat. Naha Chi di dieu kedah ngangga kapital atanapi henteu? Sareng chi-square nu leres janten chi-kuadrat atanapi kuadrat-chi? Rumaos abdi mah sok pabaluit, heuheu... kandar 04:38, 27 Aug 2004 (UTC)


asana mah basa baheula keur diajar statistik make basa indonesia kitu ... sebaran chi-kuadrat ... henteu oge kedah hurup kapital, da teu aya beda hartosna ieuh .. maklum rada heubeul teu maca teksbook basa indonesia, ayeuna basa jepun terus bari jeung lieur ... kitu manawi ... heu heu oge ah ...

colenakÉdit

saha colenak teh ?


colenak nurutkeun sim kuring nya éta salasahiji kadaharan khas sunda dina peuyeum anu geus dibakar dicampur bumbu amis. nikmat pisan....

tapi meureun aya nu leuwih tepat deui kanggo kuncen nu apal pisan naon ari colena teh.

perilakuÉdit

naon tah tarjamah kana basa sundana ? teras persamaan naon tah ?

perilaku = paripolah? "Persamaan" mah duka tah, "sasaruaan"?, atanapi tetep we kitu. Kang Bud, perkawis statistik, aya nu ngalereskeun, supaya ulah pahili jeung statistika (dina basa Indonesia). Jadi, kanggo statistics mah tarjamahna statistika, sedengkeun statistic tarjamahna statistik. kandar 05:04, 21 Jun 2005 (UTC)

pangmariksakeunÉdit

cing ah pariksa nya nu meunang kuring, asa pabaliut eung ...

tarjamahkeunÉdit

Kang, upami ngadamel artikel tina basa sejen anu perlu di tarjamahkeun ange wae tag {{tarjamahkeun|ngaran basa}}

conto : artikel anu kudu ditarjamahkeun tina basa inggris , tiasa ange :

{{tarjamahkeun|Inggris}}

Hasilna :

  Artikel ieu keur dikeureuyeuh, ditarjamahkeun tina basa Inggris.
Bantosanna diantos kanggo narjamahkeun.

haturnuhun , ° kang iwan ° 21:50, 13 Juli 2006 (UTC)

NgadukungÉdit

sok kang budhi nyerat artikel-artikel ti Wikipédia dina basa séjén , abdi anu ngaberesan, ku abdi di dukung ! tapi kang, tong hilap interwiki ka artikel anu di alih basa keun , upami tiasa interwiki basa asal disimpen diluhur. ° kang iwan ° 13:58, 22 Juli 2006 (UTC)

HiraganaÉdit

kango hiragana infobox ws disumputkeun heula aya anu kedah dirobih.. abdi prakék heula di coratcoret heula. ° kang iwan ° 14:41, 23 Juli 2006 (UTC)

prefectureÉdit

Kang Bud, ari istilah "prefecture" dina artikel2 nu ditulis ku Kang Budhi, kira2na satingkat jeung naon di urang? Naha bisa disaruakeun, misalna, jeung Kabupatén atawa Propinsi? Ari dina basa Jepang sorangan sebutanana naon? Pami tiasa mah ditarjamahkeun, kang... --kandar 09:03, 26 Juli 2006 (UTC)

judulan dina basa sundaÉdit

Kang Bud, pami tiasa mah ngadamelan artikel teh langsung bae dina judul basa Sunda, ngarah gawena teu dobel, sabab mun seueur teuing kaca alihan (redirect, hasil ngalihkeun artikel ka judul nu sanes) bakal ngirangan mutu Wikipedia. Nuhun. --kandar 04:56, 27 Juli 2006 (UTC)

RujukanÉdit

dina bagéan Rujukan tulisan misalna [http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_kanji_by_concept ,[1] Wikipedia Inggris], Juli 2006. kedah ngange spasi, supados leures mun di click ka link nu di tuju . bandingkeun di List_of_countries_by_population#Rujukan sareng Daptar_kanji_dumasar_kana_konsep#Rujukan. nuhun --° kang iwan ° 13:45, 30 Juli 2006 (UTC)

  1. koma saatos tumbu

Topik Statistik sareng StatistikaÉdit

Sadaya topik Statistika sareng Statistik anu dilebetkeun Kang Budhi parantos réngsé dikempelkeun ku abdi dina Kategori:Statistika -- DiN 10:19, 6 Séptémber 2006 (UTC)

kaca can ayaÉdit

Nyuhungkeun widi kanggo ngahapus kaca alihan rusak nudidamel ku akang, upami peryogi keneh tiasa di damel deui -- ° kang iwan ° 14:59, 8 Séptémber 2006 (UTC)

Re:GambarÉdit

Hatur nuhun kang, ayeuna sagedik-sagedik tos didamel tag gambar , aya sababaraha nu teu acan dipasihan tag:

Gambar nu teu diangé:

--° kang iwan ° 12:01, 18 Oktober 2006 (UTC)

wilujeung ah ngiringan ancrub ka wikipedia ieu, urang kembangkeun basa sunda, supados dunya arapaleun ka basa sunda......

Taaah...Édit

Taaah.... kitu atuh... sok ah sing getol... --kandar 23:54, 7 Juni 2007 (UTC)

Ibnu Sina sareng AvicennaÉdit

Wilujeng sumping deui Kang Bud. Punten, artikel Avicenna saena mah dihijikeun sareng Ibnu Sina nu tos aya, didamel ku Kang Kandar --Tedi 11:21, 2 Désémber 2007 (UTC)

Mangga kang, punten we sakantenna panghijikeun .. he he he ==Budhi

Healah Kang Bud mah ... Tos dihijikeun. Upami aya nu kirang atanapi teu acan kalebetkeun, mangga diteraskeun wae dina Ibnu Sina. Nu ku abdi diebetkeun nembe nu tos ditarjamahkeunnana wae --Tedi 14:27, 2 Désémber 2007 (UTC)

Hi Budhi!Édit

Dear Budhi, how are you? Could you help me with a huge favor that would really mean a lot to me? I am wondering if somebody would be so kind to help expand the translation of this article found here for the Basa Sunda wikipedia? Thank you very much for any advice or help you could offer :) -Ana Maria Farinacci Catala 07:08, 20 Januari 2008 (UTC)

milis kuncenÉdit

Kang Bud, salaku kuncen, salira diulem ngiringan milis pangurus wiki Indonesia. Diantos di pengurus-wiki-id@yahoogroups.com. --kandar 13:13, 22 Januari 2008 (UTC)

Wilujeng janten kuncen Kang ... Mudah-mudahan Wikipedia basa urang langkung majeng deui, sareng Akang dipasihan kasehatan sareng waktos supados tiasa teras ngokolakeun Wikipedia --Tedi 00:28, 1 Pébruari 2008 (UTC)

Status Admin AndaÉdit

(this message in English and other languages)

Halo. Saya adalah seorang pengurus. Sebuah kebijakan yang baru mengenai penghapusan "hak-hak khusus" (administrator, birokrat, dll) baru-baru ini telah diterapkan melalui kesepakatan bersama. Menurut kebijakan ini, para pengurus melakukan peninjauan atas kegiatan para administrator dari wiki yang tidak memiliki kebijakan ketidak-aktifan.

Anda telah memenuhi kriteria ketidakaktifan (tidak melakukan edit dan tidak ada catatan tindakan selama 2 tahun) pada su.wikipedia, dimana anda berperan sebagai seorang administrator. Karena su.wikipedia tidak memiliki proses peninjauan atas hak-hak administrator, maka proses global yang diberlakukan.

Jika ingin mempertahankan hak-hak anda, anda harus menginformasikan kepada komunitas anda bahwa pengurus telah mengirim informasi mengenai ketidak-aktifan anda untuk ditindaklanjuti. Berdasarkan pembahasan komunitas tersebut, jika komunitas berkehendak agar anda mempertahankan hak-hak anda tersebut, harap dapat menghubungi para pengurus melalui m:Stewards' noticeboard, dimana keinginan komunitas dapat disampaikan, dan menunjukkan tindakan yang berkesinambungan dalam rangka mempertahankan hak-hak tersebut.

Para pengurus akan mengevaluasi tanggapan-tanggapan yang masuk. Jika tidak terdapat tanggapan apapun dalam waktu satu bulan, maka kami akan segera mencabut hak-hak administratif anda. Jika ada keraguan, kami akan mengevaluasi tanggapan yang masuk dan mengambil keputusan mengacu pada komentar dan tinjauan komunitas. Jika anda memiliki pertanyaan, harap dapat menghubungi kami melalui m:Stewards' noticeboard.

Hormat kami, --MF-Warburg (sawala) 14 Oktober 2013 02.45 (UTC)