Béda révisi "Wikipedia:Kotrétan"

476 bita dipupus ,  11 tahun yang lalu
m
Bot:reset
(→‎Ngajuru: bagean anyar)
m (Bot:reset)
<center><b>Kotrétan</b></center>
<!-- Mangga ngetik naon waé di handapeun garis ieu -->
 
== Ngajuru ==
 
Lamun dititenan eta basa "ngajuru" asa ku teunyambung lamun dibasakeun ka anungajuru. Tapi lamun di hubung keun jeung bentuk lain, atawa pagawean lain, anu ngarana ngajuruan teh kacida bangga. Kuring kungsi nanya ka tukang tembong, dina perkara ngajuruan, jawabanana teh bangga. Katukang ngaci, jawabanana sarua nanya katung ngecet sarua keneh jawabanana bangga jeung hese. Jadi meureun tidinya basa "ngajuru" di pakae istilah nungalahirkeun. Pedah ku hesena.
7.441

éditan