Béda révisi "Romanisasi aksara Jepang"

Taya parobahan ukuran ,  13 tahun yang lalu
taya kamandang éditan
{{tarjamahkeun|Inggris}}
{{Japanese writing}}
'''[[Romanization|Romanisasi]] kecap [[Basa Jepang]]''', nyaeta nuliskeun karakter nu asalna tina tulisan ([[kanji]]) Basa Cina jeung skrip [[syllabary|suku kata]] ([[kana]]) kana hurup Latin, keur kaperluan nuliskeun tanda jalan, ngaran sarta dina kamus jeung teks book keur urang luar nu hayang diajar Basa Jepang.
[[th:โรมะจิ]]
[[zh:日语罗马字]]
{{tarjamahkeun|Inggris}}
5.857

éditan