Béda révisi "1826"

10 bita ditambahkeun ,  11 tahun yang lalu
m
bot Ngarobih: os:1826-æм аз
m (bot Ngarobih: hi:१८२६; kosmetik perubahan)
m (bot Ngarobih: os:1826-æм аз)
[[nrm:1826]]
[[oc:1826]]
[[os:1826-æм аз]]
[[pi:१८२६]]
[[pl:1826]]
2.181

éditan