Bagéa, Lur! Wilujeng sumping di komunitas Wikipédia, hususna Wikipédia édisi Basa Sunda.

Pikeun pangwanoh ka baraya lianna, mangga eusian kaca pamaké Purbo T ku sababaraha hal nu peryogi kauninga, utamana ngeunaan widang naon waé nu janten interés sadérék.

Pikeun hal-hal nu sipatna téhnis, mangga buka kaca :

Keur tawis leungeun dina kaca sawala, siga kaca ieu, ketik ~~~~ (opat kali tanda gelombang/tilde).

Tidak berbahasa Sunda (don't speak Sundanese)?


Mikhailov Kusserow (sawala) 02:10, 16 Pébruari 2009 (UTC)


Redirectltr.pngUser Talk:Purodha

Redirectltr.pngksh:Medmaacher Klaaf:Purodha

Your account will be renamedÉdit

20 Maret 2015 08.22 (UTC)