Béda révisi "1840"

10 bita ditambahkeun ,  11 tahun yang lalu
m
bot Ngarobih: os:1840-æм аз
m (bot Ngarobih: hi:१८४०; kosmetik perubahan)
m (bot Ngarobih: os:1840-æм аз)
[[nrm:1840]]
[[oc:1840]]
[[os:1840-æм аз]]
[[pi:१८४०]]
[[pl:1840]]
2.181

éditan