Béda révisi "1866"

10 bita ditambahkeun ,  11 tahun yang lalu
m
bot Ngarobih: os:1866-æм аз
m (bot Ngarobih: hi:१८६६; kosmetik perubahan)
m (bot Ngarobih: os:1866-æм аз)
[[nrm:1866]]
[[oc:1866]]
[[os:1866-æм аз]]
[[pi:१८६६]]
[[pl:1866]]
2.181

éditan