Low-pass filter: Béda antarrépisi

1 bita ditambahkeun ,  11 tahun yang lalu
taya kamandang éditan
Tidak ada ringkasan suntingan
[[Gambar:Low-pass filter.jpg|350px|Réspon frékuénsi LPF]]
 
LPF idéal ngaliwatkeun sakabéh komponén sinyal asupan nu frékuénsi radinnaradianna di sahandapeun <math>\omega_c</math> tanpa distorsi; <math>\omega_c</math> disebut [[Cutoff frequency|frékuénsi pamotong]] ([[cutoff frequency]]). Sakabéh komponén sinyal saluhureun <math>\omega_c</math> ditolak.
 
==Réspon impuls tina LPF==
Pamaké anonim