Béda révisi "Katus"

53 bita ditambahkeun ,  9 tahun yang lalu
taya kamandang éditan
'''Katus''' asalna tina basa [[Yunani]] nya éta ''kaktos'', artina tutuwuhan anu cucukan. ''Linneaus'', ahli botani anu nyieun klasifikasi tutuwuhan katus asup kana kelompok tutuwuhan anu cucukan atawa ''Cactaceae''. <ref name="katus"> [http://www.bangfad.com/search/klasifikasi-kaktus] </ref>
 
==catetan==
[[reflist]]
[[Kategori: Tutuwuhan hias]]
[[Kategori: Tutuwuhan]]
 
1.725

éditan