Béda révisi "Curug Orok"

Taya parobahan ukuran ,  10 tahun yang lalu
taya kamandang éditan
 
{{Dipaké}}
[[Gambar:CURUG OROK.jpg|thumb|Curug Orok]]
=='''Asal muasal'''==
Tahun 1968 aya [[awéwé]] anu miceun [[orok]] ti puncak éta [[curug]]. <ref name="sumber1"> [http://pariwisata.garutkab.go.id/index.php?mindex=daf_det_wisata&id_wisata=19 Curug Orok] (Dicutat tanggal 23 Oktober 2011) </ref> Ku saba éta katelah curug orok anu cek sakaol mah orok éta téh lalaki anu nepi ka ayeun nyicingan éta curug, ceunah mun bobogohan di dinya bakal pepegatan.<ref name="sumber1"/>
 
=='''Gambaran'''==
Pamaké anonim