Béda révisi "Pulo Man"

1 bita ditambahkeun ,  9 tahun yang lalu
m
taya kamandang éditan
m
}}
 
'''Pulo Man''' ({{lang-en|'''Isle of Man'''}}, {{lang-gv|Ellan Vannin}}<ref>''Ellan'' mangrupakeun basa Man ti ''pulo''; ''Vannin'' kasus génitif ti ''Mannin'', jeung boga harti (basa Inggris) ''of Mann''.</ref>, atawa ukur '''Mann''' ({{lang-gv|Mannin}}), mangrupakeu hiji [[Depéndensi makuta|DependensiDepéndensi Makuta Britania]], aya di [[Laut Irlandia]] antara pulo [[Britania]] jeung [[Irlandia]]. [[Pupuhu nagara]] nya éta [[Elizabeth II|Ratu Elizabeth II]], nu mibanda gelar ''[[Lord of Mann]]''. ''Lord of Mann'' diwakilkeun ku hiji [[Gubernur Létnan Pulo Man|Gubernur Létnan]]. Pulo ieu sanés bagian ti [[Britania Raya]], tapi hubungan asing jeung patahananna aya dina tanggung jawab pamaréntah Brtiania Raya.
 
==Réferénsi==
7.220

éditan