Buka ménu utama
Lambangna dina Aksara Sunda!
Ik|ben|een|vrouw
Wilujeng Sumping | ᮝᮤᮜᮥᮏᮨᮀ ᮞᮥᮙ᮪ᮕᮤᮀ

PerapianÉdit

IstilahÉdit

  • ca, citakan anyar
  • a, anyar (artikel anyar)
  • kp, kaca (pang)alihan
  • ka, kategori anyar
  • + {{delete}}, artikel nu kudu dihupus
  • Wilujeng sumping!, kaca obroloan pamaké énggal
  • r, "reformasi", ngarobih raloba bagian artikel
  • interwiki, ngédit interwiki

Indonésia Perancis Finished projectsUkraina MakédoniaÉdit

ProjectsÉdit

halted

Proyék pembiruan Artikel
Proyék pelengkapan Artikel

Seyoru | ᮍᮛᮧᮘᮢᮧᮜ᮪ 21 Pébruari 2016 06.54 (UTC)

Gambar petinganÉdit

Ayeuna minggu ka-: 39 taun 2019
Daptar
{{GP3
|panorama = n
|vertikal = n
|gambar = 
|tulisan1 = 
|tulisan2 = 
}}

Sub-kacaÉdit

Ortografi Basa SundaÉdit

Ortografi Latin Basa Sunda
A B C D É E EU G H I J K L
M N NG NY O P R S T U W Y
Aksara Asing
F Q V X Z

Cool sites :DÉdit