Béda révisi "Seminar"

264 bita ditambahkeun ,  8 tahun yang lalu
taya kamandang éditan
m (r2.7.2) (bot Nambih: nl:Werkcollege)
Hiji kagiatan seminar biasana mibanda fokus kana hiji topk nu husus jeung anu haladir bisa milu partisipasi kalawan aktif.<ref name="ABS"></ref> Seminar mindeng dilaksanakeun ngaliwatan hiji [[dialog]] jeung saurang moderator seminar, atawa ku cara nepikeun hiji [[présentasi]] hasil panalungtikan dina wangun anu leuwih formal.<ref name="ABS"></ref> Biasana para pamilon téh lain saurang nu anyar dina topik anu didiskusikeun.<ref name="ABS"></ref> Sistem seminar boga gagasan anu leuwih ngaraketkeun pamilon kana topik anu dipedar.<ref name="ABS"></ref> Dina sababarhaa seminar ogé sok dilakukeun kagiatan tanya-jawab jeung [[debat]].<ref name="ABS"></ref> Seminar mibanda sifat anu leuwih informal dibandingkeun sistem kuliah di kelas dina hiji pangajaran akademis.<ref name="ABS"></ref>
 
Di sababaraha universitas [[Éropa]], hiji seminar téh bisa ngandung harti kelas [[kuliah]] anu gedé, hususna nalika dibawakeun ku ahli anu kamashur.<ref name="ABS"></ref> Rohangan seminar anu nyumponan nyaéta hiji rohangan anu ngamungkinkeun interaksi aktif sakumna pamilon seminar.<ref name="kafeilmu">{{id}}[http://kafeilmu.com/tema/pengertian-seminar-adalah.html Pengertian Seminar Adalah] (diakses tanggal 9 November 2011)</ref>
 
816

éditan