Bagéa, Lur! Wilujeng sumping di komunitas Wikipédia, hususna Wikipédia édisi Basa Sunda.

Pikeun pangwanoh ka baraya lianna, mangga eusian kaca pamaké Robbot ku sababaraha hal nu peryogi kauninga, utamana ngeunaan widang naon waé nu janten interés sadérék.

Pikeun hal-hal nu sipatna téhnis, mangga buka kaca :

Keur tawis leungeun dina kaca sawala, siga kaca ieu, ketik ~~~~ (opat kali tanda gelombang/tilde).

Tak berbahasa Sunda (don't speak Sundanese)?

Tedi 14:54, 16 Pébruari 2007 (UTC)


botÉdit

Do you want a bot status? --kandar 14:39, 6 Juni 2007 (UTC)

I agree with Mr. Kandar. Since you edit many interwiki link you have better to request bot status --Tedi 09:31, 29 Juni 2007 (UTC)