Béda révisi "Kahitna"

8 bita ditambahkeun ,  8 tahun yang lalu
taya kamandang éditan
(Nyieun kaca anyar {{grup musik Indonesia | name = Kahitna | Img = Kahitna.jpg | Origin = Bandung, Indonesia | Years active = 1986 - sekarang | Genre = [[Pop (musik)|Po...)
 
{{infobox grup musik Indonesia
| name = Kahitna
| Img = Kahitna.jpg
1.031

éditan