Béda révisi "Obrolan pamaké:RXerself"

493 bita ditambahkeun ,  9 tahun yang lalu
taya kamandang éditan
nuhun.<br>
Ilham.Nurwansah 1 Januari 2012 14.22 (UTC)
 
:sok teu ngeunah mun maké "mangrupa" hungkul. Ogé lamun satacanna kecap "nyaéta" geus aya, leuwih teu ngeunah deui. Hayu deuh dicobian ku urang. Tapi pan geus seueur nu makéna. Ngagentosna mung bisa maké rékening ''bot''. <span style="-moz-border-radius: 5px; border: solid 2px #228B22; background-color: #FFFFFF; color=#1E90FF">[[Pamaké:Sersan Mayor Kururu|'''Сэёру''']] | [[Obrolan pamaké:Sersan Mayor Kururu|'''ᮍᮛᮧᮘᮢᮧᮜ᮪''']] </span> 1 Januari 2012 14.34 (UTC)
7.220

éditan