Béda révisi "Obrolan pamaké:RXerself"

122 bita ditambahkeun ,  9 tahun yang lalu
taya kamandang éditan
[[Pamaké:SU15Dena|SU15Dena]] ([[Obrolan pamaké:SU15Dena|sawala]]) 1 Januari 2012 15.13 (UTC)
:Di mana nya? Di ditu baé lah. Pokona deukeut jeung sakola nu Guru Basa Sundana ngan 1 (hiji), lalaki, masih kénéh ngora deui. Muridna raloba da cai wuduna sok teu kaluar. Kalahka sok ngocor kapinuhan tangkina basa keur peuting téh. Deukeut hiji rumah sakit nu mimiti dibuka 2002. Deukeut hiji imah nu kiwari geus jadi [[leuit|réstoran]]. Dina jalan alternatif pikeun angkot nu handapna warnana soklat. Teu ngartos? Alus! <span style="-moz-border-radius: 5px; border: solid 2px #228B22; background-color: #FFFFFF; color=#1E90FF">[[Pamaké:Sersan Mayor Kururu|'''Сэёру''']] | [[Obrolan pamaké:Sersan Mayor Kururu|'''ᮍᮛᮧᮘᮢᮧᮜ᮪''']] </span> 1 Januari 2012 15.31 (UTC)
 
-___-a angger bingung. Rumah Sakit nan atuh kang??? Kuring sok penasaran ka nu namina sersan kururu téh. hehehehehehehe
986

éditan