Béda révisi "Analisis varian"

Taya parobahan ukuran ,  17 tahun yang lalu
taya kamandang éditan
: <math>SS_{\hbox{Total}} = SS_{\hbox{Error}} + SS_{\hbox{Treatments}}</math>
 
Jumlah tingkat kabebasan (disingkat ''df'') bisa dibagi-bagi ku cara nu sarua sarta hususna dina [[sebaran Chichi-kuadrat]] nu ngajelaskeun hubungan jumlah kuadrat.
 
: <math>df_{\hbox{Total}} = df_{\hbox{Error}} + df_{\hbox{Treatments}}</math>
5.857

éditan