Béda révisi "Aoyama Gosho"

465 bita ditambahkeun ,  8 tahun yang lalu
taya kamandang éditan
(Nyieun kaca anyar thumb|Aoyama Gosho jeung Fans na '''Aoyama Gosho''' (Yoshimasa Aoyama) gumelar di Daiei, Tottori, Jepang, ping 21 Juni...)
 
[[Gambar:Gosho Aoyama with two fans.jpg|thumb|Aoyama Gosho jeung Fans na]]
'''Aoyama Gosho''' (Yoshimasa Aoyama) gumelar di [[Daiei]], [[Tottori]], [[Jepang]], ping [[21 Juni]] [[1963]], nya éta salah saurang [[mangaka]] ti Jepang.<ref name="Biografi">[http://wwwid.imdbwikipedia.comorg/namewiki/nm1108327/bioG%C5%8Dsh%C5%8D_Aoyama NiografiBiografi] (Diaksés 01-03-2012)</ref> Salah sahiji karyana nu kawéntar nya éta sérial [[komik]] [[Detéktif Conan]].<ref name="Biografi"/>
 
Anjeunna miboga bakat dina ngagambar ti usia remaja. Nalika di tingkat mimiti, karya lukisan nu judulna "Yukiai War" meunang dina kompetisi, tuluy di pajang di ''Tottori Daimaru Department Store''.<ref name="Biografi 2">[http://www.imdb.com/name/nm1108327/bio Biografi 2] (Diaksés 01-03-2012)</ref>
 
==Rujukan==
484

éditan