Buka ménu utama

Parobahan

1.382 bita ditambahkeun ,  7 tahun yang lalu
a
Hiji '''raion''' (atanapi '''rayon''') nyaéta hiji rupa satuan administratif di sababaraha nagara [[paska-Soviét]]. istilah ieu nuju ka hiji rupa [[éntitas sub-nasional]] atanapi babagian ti hiji kota, sarta ilaharna bisa ditarjamahkeun ka "[[distrik]]". Raion hartina bisa ogé hiji babagian administratif tingkat kadua, tanpa merhatoskeun étnisitas atanapi kabangsaanna.

==Rujukan==
*{{RussiaBasicLawRef|ty}}

{{Slavic terms for country subdivisions}}
{{Types of administrative country subdivision}}

{{pulitik-stub}}

[[Category:babagian administratif Rusia]]
[[Category:babagian pakotaan Rusia]]
[[Category:Raions di Ukraina| ]]
[[Category:Distrik di Bélarus| ]]
[[Category:rupa babagian nagara]]
[[Category:urut babagian Romanisa Komunis]]


[[az:Rayon]]
[[be:Раён]]
[[be-x-old:Раён]]
[[bg:Район]]
[[ca:Raion]]
[[cv:Район]]
[[cs:Rajón]]
[[de:Rajon]]
[[en:Raion]]
[[es:Raión]]
[[eo:Rajono]]
[[eu:Raion]]
[[fa:رایون]]
[[fr:Raion]]
[[gl:Raion]]
[[hi:रायोन]]
[[hr:Rajon]]
[[id:Raion]]
[[it:Rajon]]
[[he:ראיון (מנהל)]]
[[ka:რაიონი]]
[[kk:Аудан]]
[[hu:Rajon]]
[[nl:Rayon (bestuur)]]
[[ja:ラヨン]]
[[no:Rajon]]
[[mhr:Кундем]]
[[pl:Rejon]]
[[pt:Raion]]
[[crh:Rayon]]
[[ro:Raion]]
[[ru:Район]]
[[sl:Rajon]]
[[sr:Рејон]]
[[fi:Rajon]]
[[sv:Rajon]]
[[tl:Raion]]
[[tr:Rayon (yönetim)]]
[[uk:Район]]
7.123

éditan