Béda révisi "Tepas"

33 bita ditambahkeun ,  6 tahun yang lalu
taya kamandang éditan
<!--rancangan ieu kaca teh aslina mah buatan [[:id:Pengguna:IvanLanin|Kang Ivan]] ti Wikipedia Indonesia. Geus dirobah-robah saeutik, tapi dasarna mah sarua keneh. Nuhun, Kang Ivan!!-->__NOTOC__ __NOEDITSECTION__
{|width="100%" cellpadding="2" cellspacing="5" style="vertical-align:top;background-color:#f9f9f9"
|- <!--
 
PANGJAJAP
 
-->
|{{Wilujeng Sumping}}
|}
7.141

éditan