Béda révisi "Éko Patrio"

535 bita ditambahkeun ,  5 tahun yang lalu
Nyieun kaca anyar '''Éko Héndro Purnomo''' leuwih dipiwanohna mah '''Éko Patrio''' (Kabupatén Nganjuk, Jawa Wétan, 30 Désémber 1970) nyaéta saurang pulitikus ti Partéy...
(Nyieun kaca anyar '''Éko Héndro Purnomo''' leuwih dipiwanohna mah '''Éko Patrio''' (Kabupatén Nganjuk, Jawa Wétan, 30 Désémber 1970) nyaéta saurang pulitikus ti Partéy...)
(taya bédana)
112

éditan