1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Tanggal ieu dina sawatara taun panungtung
2019 | 2018 | 2017 | 2016
Baca ogé: Kalénder kajadian

12 Oktober nyaéta poé ka-285 dina sataun (ka-286 dina taun kabisat) dina kalénder Gregorian, sésana 80 poé.

KajadianÉdit

Nu babarÉdit

Nu pupusÉdit

Poé peré / poé panginget-ngingetÉdit

  • Poé Intenasional Nentang DRM (Manajemén Hak-Hak Digital)

Tumbu luarÉdit