Béda révisi "Citakan:Hapus"

1.956 bita ditambahkeun ,  6 tahun yang lalu
taya kamandang éditan
m (Bot: Migrating 272 interwiki links, now provided by Wikidata on d:q4847311 (translate me))
{{ambox
| type = contentspeedy
| text = '''{{#if:{{NAMESPACE}}|{{NAMESPACE}}|Kaca}} ieu [[Wikipedia:Kawijakan dina ngahapus kaca|diusulkeun pikeun dihapus]]{{#if:{{{kpc|}}}{{{csd|}}}{{{1|}}}|, kalayan alesan:<br /><br /><center><font color="red" size="4">{{Pamupusan/kpc|{{{1|{{{kpc|{{{csd}}}}}}}}}}}|}}{{br}}{{#if:{{{kpc2|}}}{{{csd2|}}}{{{2|}}}|{{Pamupusan/kpc|{{{2|{{{kpc2|{{{csd2|}}}}}}}}}}}|}}''' {{#if:{{{rationale|}}} | ({{{rationale}}}) }}</font></center><p align="right">({{#ifexist:Wikipedia:Usulan_pamupusan/{{FULLPAGENAME}}|[[Wikipedia:Usulan_pamupusan/{{FULLPAGENAME}}|<font color="red">Kuncén: sawalakeun!</font>]]|[{{fullurl:Wikipedia:Usulan_pamupusan/{{FULLPAGENAME}}|editintro={{urlencode:Citakan:Usulan/Preload évaluasi/édit intro}}&action=edit&preload={{urlencode:Templat:Usulan/Preload évaluasi}}}} ''ajukeun sawala kateusapukan pamupusan'']}})</p>
| image = [[Gambar:Icono_aviso_borrar.png|50px]]
<div style="line-height:16px; font-size:11px;">
| text = '''Artikel ieu kudu dihapus, tingali kana [[:Wikipedia:Artikel téh naon?]].'''}}{{#if:{{{kat|}}}||<includeonly>[[Kategori:Artikel anu kudu dihapus|{{PAGENAME}}]]</includeonly>}}<noinclude><br><br>
Pikeun pangusul pamupusan: {{#if:{{{1|}}}{{{kpc|{{{csd|}}}}}}| |<br />* Mangga tambahan alesan kunaon kaca ieu kudu dihapus?<br />* }} Émutan deui pikeun ngabéjaan nu nyieun artikel ngeunaan usulan pamupusan ieu! Paké:<br /><center>'''{{<i/>gnt:[[templat:nn-warn|nn-warn]]|{{FULLPAGENAME}}}}'''</center>
*Kategori anu ditambahkeun: [[:Kategori:Artikel anu kudu dihapus]]
----
[[eo:Ŝablono:Forigu]]
Saupamana Anjeun ngarasa kaca ieu téh teu pantes pikeun dihapus, atawa Anjeun boga niat pikeun merenahkeunana, atawa Anjeun teu sapukeun kana usulan ieu, mangga kedalkeun alesan Anjeun di [{{fullurl:Wikipedia:Usulan_pamupusan/{{FULLPAGENAME}}|editintro={{urlencode:Citakan:Usulan/Preload évaluasi/édit intro}}&action=edit&preload={{urlencode:Templat:Usulan/Preload évaluasi}}}} kaca sawala pamupusanna].<br /><center>'''Ulah ngahapus talatah ieu!'''</center>Ilikan ogé [[Wikipedia:Kasalahan umum|katangtuan]] anu jadi alesan kunaon kaca ieu diusulkeun pikeun dihapus.<br />
''[[Wikipedia:Kuncén|Kuncén]]: Cék [[Husus:NumbuKaDieu/{{NAMESPACE}}:{{PAGENAME}}|nu numbu kadieu]], [{{fullurl:{{FULLPAGENAME}}|action=history}} vérsi heubeul], sarta [{{fullurl:Husus:Catatan|page={{FULLPAGENAMEE}}}} log] saméméh [{{fullurl:{{FULLPAGENAME}}|action=delete}} ngahapus].''<br />{{éditan panungtung}}
</div>
| text = '''Artikel ieu kudu dihapus, tingali kana [[:Wikipedia:Artikel téh naon?]].'''}}{{#if:{{{kat|}}}||<includeonly>[[Kategori:Artikel anu kudu dihapus|{{PAGENAME}}]]</includeonly>}}<noinclude><br><br>
<!-- PANAMBAHAN KATEGORI SIMPEN DI SUB-KACA /DOC, LAIN DIDIEU -->
{{documentation}}
</noinclude>