Buka ménu utama

Wilujeng, Anjeun lulus undak 5!Édit

Wilujeng!

Anjeun geus lulus undak 5!.

Cag!

ilhamkang (sawala) 2 Séptémber 2015 00.17 (UTC)


Uleman PanglawunganÉdit

Kahatur Sadérék Uchup19,

Sampurasun!
Wilujeng parantos tiasa lulus dina ngalaksanakeun tugas undak 5. Alatan sababaraha hal anu patali sareng téhnis dina tugas undak salajengna, peryogi diayakeun kamupakatan sasarengan antawis pamilon sareng panitia. Ku kituna, sadérék diulem kalayan resmi ku Panitia Wiki Sabanda, kanggo sumping dina acara panglawungan (rapat) anu baris lumangsung dina:

Dinten Juma'ah, kaping 4 Séptémber 2015,tabuh 13.00-15.00
di Kantor Pusat Wikimedia Indonesia, Jl. Pati No. 1 Jakarta Pusat.

Mugia sadérék tiasa sumping dina waktosna. Hatur nuhun. Cag.
ilhamkang (sawala) 2 Séptémber 2015 00.27 (UTC)

Ngeureuyeuh deui!Édit

Sampurasun, Kang Ucup!
Derr ah geura ngeureuyeuh deui nyerat. Tiiseun pisan yeuh mani jemping kieu ieu Wikipedia. Nu onléh téh hayoh wé panitia. Héhé. Mugia tiasa dikawitan deui nya, Abdi tangtos teras mantosan. --ilhamkang (sawala) 2 Désémber 2015 16.30 (UTC)

Thank you for taking part in the Community Health learning campaign!Édit

Community Health learning campaign - Analysis Report of Community Responses
Thank you!

Hi,
apologies for writing in English, if this is not your first language.
I want to thank you once more for engaging in conversation on the Community Health learning campaign. It took us a while, but we can finally announce the winner of the prize, as well as share the outcomes of this conversation.

You might also be interested in taking part in the 2015 Harassment consultation. This is the first of several planned consultations on this topic, intended to provide a place to discuss ideas, concerns, proposals and possible solutions regarding Wikimedia communities’ harassment-related challenges.

This conversation would not have been the same without you. If you have more ideas, or follow up comments on the findings of the campaign, don't hesitate to leave me a message my talk page.

Have a great day,

María

MediaWiki message delivery (sawala) 22 Désémber 2015 20.04 (UTC)

Biografia Italo SalizzatoÉdit

Gentile Yusup Rondoni Grazie per il "benvenuro" nella Vostra Wikipedia!.. Ho caricato la "Biografia Italo Salizzato" in italiano. Ora il problema è la traduzione ! Spero che qualche Vostro collaboratore mi aiuti a risolvere il problema! Grazie! Intanto Ti invio un caloroso saluto dall'Italia! Ciao! --Mer81 (sawala) 14 Maret 2016 13.56 (UTC)

Panutupan Wiki SabandaÉdit

Sampurasun!
Sayembara Wiki Sabanda parantos ditutup kaping 14 Maret 2016 jam 23.59 WIB. Hatur nuhun kana ilubiung sadérék Uchup19 dina ieu sayembara. Sadaya hasil anu parantos dipidamel ku sadérék nuju dirékap.

Hasil ahir tina ieu sayembara diumumkeun langsung dina acara panutupan. Ku kituna, panata calagara Wiki Sabanda seja ngulem sadérék Uchup19 kanggo sumping dina acara nu dimaksad, dina:

Dinten, kaping : Kemis, 24 Maret 2016. '
Jam : 13.00-14.00 WIB
Tempat: Aula Perpustakaan Ajip Rosidi, Jl. Garut No. 2, Kota Bandung.

Sanaos sayembara tos lekasan, kontribusi sadérék dina ngokolakeun Wikipéda teras diantos pisan, sangkan Wikipedia Basa Sunda tiasa teras hirup.

Cag.

Panata Calagara
ilhamkang (sawala) 15 Maret 2016 03.31 (UTC)


Wilujeng janten pinunjul!Édit

Sampurasun Kang Ucup!
Simkuring ngahaturkeun wilujeng janten pinunjul dina sayembara nulis artikel Wiki Sabanda. Mugia janten panyumanget kanggo teras masihan kontribusi dina Wikipedia Basa Sunda. Hayu urang teras ngokolakeun ieu loka. Sumanget! --ilhamkang (sawala) 26 Maret 2016 08.35 (UTC)

Hatur nuhun kang @ilham.nurwansah, ieu sadaya gé teu aya sanés ku pangrojong sarta pangdeudeul ti panata calagara, mugia urang sadaya tiasa ngaronjatkeun deui ieu wiki, sangkan langkung saé artikelna sarta langkung seueur jumlahna.--Yusup_Ramdani  27 Maret 2016 01.28 (UTC)

Kontributor Aktif Pisan (very active contributor)Édit

Kanggo mertahankeun statistik Wikipedia Basa Sunda, urang usahakeun dina sabulan teras nyunting minimal 100x. Ieu utamina kanggo teras nembongkeun aktifitas kontributor aktif pisan (very active contributors). Mangga dilajeng. --ilhamkang (sawala) 19 April 2016 07.56 (UTC)

Siap kang.--Yusup_Ramdani  20 April 2016 21.32 (UTC)

Nembe hol deui...Édit

Kang Ucup, kumaha damang? Waduh kama waé atuh nembe hol deui wayah kieu.... Ayeuna suwiki nambihan rempeg ku ayana kang Dino sareng Syusup. Sakali-kali mah rada dicalukan sareng diparios hasil padamelanana nya. Derr ah.... --ilhamkang (sawala) 17 Méi 2016 15.04 (UTC)

Alhamdulillah, kumaha sawangsulna? Nyaéta kapapancénan dina kagiatan GEG sareng IGI Sukabumi kabéhdieunakeunna téh. Muhun, pami nyalsé mah sok nambih2keun interwiki kang. Insyaallah kin diparios.--Yusup_Ramdani  17 Méi 2016 18.27 (UTC)

Bilih batalÉdit

Gan, kade ulah seueur teuing ngedit artikel katuangan. Bilih batal! :P --kumincir (sawala) 27 Juni 2016 07.43 (UTC)

Nyaéta asa tos dina elak-elakan ieu téh. hihi --Yusup_Ramdani  29 Juni 2016 15.20 (UTC)

Perang tiisÉdit

Kang, ngeunaan Perang Tiis kumaha cara nambihan informasi pikeun artikel éta kanyahoan ku batur yén keur dikeureuyeuh ti id.wikipedia.org. Nuhun RusdianaDablang (sawala) 17 Agustus 2016 10.33 (UTC)

Hampura kang, kakara onlen deui. Cobi waé kang @RusdianaDablang anggo citakan dipaké.--Yusup_Ramdani  2 Maret 2017 03.48 (UTC)

BéntangÉdit


Wiki Sabanda Barnstar.png Wiki Sabanda
"Béntang Wiki Sabanda" dilélér ka pamilon anu geus boga jasa dina sayembara nulis "Wiki Sabanda" (Séptémber 2014-Maret 2016) dina Wikipédia basa Sunda. Wilujeng Kang Ucup! sadérék parantos janten pinunjul hiji dina ieu sayembara. Kontribusi nu dihasilkeun nyaeta: 109 artikel sampurna & pondok dina tema pangaweruh umum jeung aktif ngokolakeun layananan komunitas. Ku kituna, sadérék kéngéng hadiah 1 unit laptop. Mugia hadiah anu tos dikéngéngkeun tiasa janten motivasi kanggo teras aktif nulis di Wikipédia Basa Sunda. -- ilhamkang (sawala) 26 Maret 2016 06.32 (UTC)

New editor delivery.png BéntangWiki Pamaké Anyar Nyongcolang
"Pamaké anyar nyongcolang" dilélér ka pamaké anyar anu némbongkeun antusiasme, kaparigelan, jeung kaludeung anu luar biasa jeung pangnyongcolangna dina Wikipedia basa Sunda. Wilujeng kanggo Kang Uchup19, sadérék tos némbongkeun dédikasi sareng kamampuh dina ngokolakeun WBS. Simkuring kataji sareng kayungyun kana tarékah Kang Uchup19. Teras Sumanget, Kang! -- Ilhamkang 12 April 2015

.

Hapus artikelÉdit

Maaf bung, bisakah Anda menghapus artikel Hanif Sulthoni? Terimakasih. -ArdiPras95 (sawala) 5 April 2017 00.37 (UTC)

@ArdiPras95, alasan apa yang menguatkan untuk menghapus artikel tesebut? --Yusup_Ramdani  5 April 2017 01.29 (UTC)
@Uchup19: sebab artikel tsb pernah dihapus di Wikipedia English krn tidak memenuhi kriteria kelayakan. --ArdiPras95 (sawala) 5 April 2017 01.42 (UTC)
Bagaimana dengan di Wikipedia bahasa Indonesia @ArdiPras95?--Yusup_Ramdani  5 April 2017 02.13 (UTC)
@Uchup19 Yang di Wikipedia Indo udah muncul lagi, sesudah sebelumnya dihapus beberapa kali (ini linknya). --ArdiPras95 (sawala) 5 April 2017 02.27 (UTC)
@Kumincir, @A.R Dipusparaga, @Ilham.nurwansah, kumaha saéna?--Yusup_Ramdani  5 April 2017 03.57 (UTC)

LaporÉdit

Punten kang ucup, tiasa diparios teu kaca ieu Www.jasa-konveksi-depok.net Sopianwar (sawala) 16 Séptémber 2017 18.56 (UTC)

BlokirÉdit

Halo Kang Ucup, tolong Pengguna:O Channel Sumatera Utara diblokir karena merupakan siluman Manda Langsa. Salam, RaymondSutanto (sawala) 3 Januari 2018 08.25 (UTC)

Re:Kumaha damang?Édit

Damaaang. Kumaha sawangsulna? --Tedi (sawala) 19 Maret 2018 06.34 (UTC)

Share your experience and feedback as a Wikimedian in this global surveyÉdit

Hello! Sorry for writing in English. The Wikimedia Foundation is asking for your feedback in a survey. We want to know how well we are supporting your work on and off wiki, and how we can change or improve things in the future. The opinions you share will directly affect the current and future work of the Wikimedia Foundation. You have been randomly selected to take this survey as we would like to hear from your Wikimedia community. The survey is available in various languages and will take between 20 and 40 minutes.

Take the survey now

You can find more information about this survey on the project page and see how your feedback helps the Wikimedia Foundation support editors like you. This survey is hosted by a third-party service and governed by this privacy statement (in English). Please visit our frequently asked questions page to find more information about this survey. If you need additional help, or if you wish to opt-out of future communications about this survey, send an email through the EmailUser feature to WMF Surveys to remove you from the list.

Thank you!

--WMF Surveys (talk) 31 Maret 2018 01.32 (UTC)

Reminder: Share your feedback in this Wikimedia surveyÉdit

Every response for this survey can help the Wikimedia Foundation improve your experience on the Wikimedia projects. So far, we have heard from just 26% of Wikimramedia contributors who Wikimedia programs like the Education program, editathons, or image contests. The survey is available in various languages and will take between 20 and 40 minutes to be completed. Take the survey now.

If you are not fluent in English, I apologize again for posting in English. If you have already taken the survey, we are sorry you've received this reminder. We have designed the survey to make it impossible to identify which users have taken the survey, so we have to send reminders to everyone.If you wish to opt-out of the next reminder or any other survey, send an email through EmailUser feature to WMF Surveys. You can also send any questions you have to this user email. Learn more about this survey on the project page. This survey is hosted by a third-party service and governed by this Wikimedia Foundation privacy statement. Thank you! —WMF Surveys (talk) 15 April 2018 17.18 (UTC)

Reminder: Wikimedia survey (corrected link)Édit

Every response for this survey can help the Wikimedia Foundation improve your experience on the Wikimedia projects. So far, we have heard from just 26% of Wikimramedia contributors who Wikimedia programs like the Education program, editathons, or image contests. The survey is available in various languages and will take between 20 and 40 minutes to be completed.Take the survey now.

If you are not fluent in English, I apologize for posting in English. If you have already taken the survey, we are sorry you've received this reminder. We have designed the survey to make it impossible to identify which users have taken the survey, so we have to send reminders to everyone. If you wish to opt-out of the next reminder or any other survey, send an email through EmailUser feature to WMF Surveys. You can also send any questions you have to this user email. Learn more about this survey on the project page. This survey is hosted by a third-party service and governed by this Wikimedia Foundation privacy statement. Thanks! —WMF Surveys (talk) 15 April 2018 17.24 (UTC)

Your feedback matters: Final reminder to take the global Wikimedia surveyÉdit

Hello! This is a final reminder that the Wikimedia Foundation survey will close on 23 April, 2018 (07:00 UTC). The survey is available in various languages and will take between 20 and 40 minutes. Take the survey now.

If you are not a native speaker of English, I apologize for writing in English. If you already took the survey - thank you! We will not bother you again. We have designed the survey to make it impossible to identify which users have taken the survey, so we have to send reminders to everyone. To opt-out of future surveys, send an email through EmailUser feature to WMF Surveys. You can also send any questions you have to this user email. Learn more about this survey on the project page. This survey is hosted by a third-party service and governed by this Wikimedia Foundation privacy statement. Thank you!! --WMF Surveys (talk) 20 April 2018 05.54 (UTC)

Modul partisipasiÉdit

Halo Uchup19, Anda selaku pengurus di Wikipedia Sunda tolong donk bikinin kolom id:Templat:Halaman Utama/Modul partisipasi di Halaman Utama-nya dalam rangka mengajak orang-orang buat menerjemahkan artikel-artikel WBI ke bahasa-bahasa daerah seperti yang sudah ada di Wikipedia Jawa --Glorious Engine (sawala) 26 Agustus 2018 07.06 (UTC)

HapusÉdit

Tolong hapus halaman ini: Wikipedia/Manda Langsa/Kopi/(Kompas) Mimihitam (sawala) 1 Séptémber 2018 07.59 (UTC)

Yes check.svg sudah dihapus--Uchup19 (SAB17)  4 Séptémber 2018 07.57 (UTC)

HapusÉdit

Tolong dong halaman-halaman di Kategori:Artikel anu kudu dihapus dihapus-hapusin semua, termasuk Wikipedia:Usulan pamupusan/Italo Salizzato yang sudah numpang iklan berkali2 tapi nggak dihapus2. Kalau Anda nggak punya waktu, angkat pengurus baru aja, saya juga bisa bantuin hapus2in terutama kalau Manda Langsa yang hobi ngevandal jangka panjang balik lagi. Capek saya teriak2 terus nggak pernah digubris, mendingan saya biarin aja wiki sunda divandal nonstop kalau begini terus. Mimihitam (sawala) 20 Séptémber 2018 07.51 (UTC)

Yes check.svg Done, sori baru balas sekarang.--Uchup19 (SAB17)  27 Séptémber 2018 00.28 (UTC)
Balik deui ka kaca pamaké "Uchup19".