Béda révisi "Kirgistan"

4 bita dipupus ,  5 tahun yang lalu
m
taya kamandang éditan
m (Bot: Migrating 175 interwiki links, now provided by Wikidata on d:q813 (translate me))
m
|footnotes=
}}
'''Kyrgyzstan''' ([[Basa Kyrgyz]]: Кыргызстан) nu baheula, saméméh misah ti Uni Soviét dikenal salaku '''Kirgisia''' mangrupakeunmangrupa hiji [[nagara]] nu aya di [[Asia Tengah]]. Tepung wates jeung [[Républik Rahayat Cina]], [[Kazakhstan]], [[Tajikistan]], jeung [[Uzbékistan]]. Ibu kotana aya di [[Bishkék]] (baheula Frunze).
 
== Sajarah ==