JavaScript: Béda antarrépisi

1 bita ditambahkeun ,  5 tahun yang lalu
m
→‎top: Ngarapihkeun éjahan, replaced: nyaeta → nyaéta
(Nyieun kaca anyar {{Infobox file format | name = JavaScript | icon = 160px | extension = <tt>.js</tt> | mime ...)
 
m (→‎top: Ngarapihkeun éjahan, replaced: nyaeta → nyaéta)
}}
 
'''JavaScript''' nyaetanyaéta [[basa]] skrip anu populer di [[internet]] jeung bisa dijalankeun dina lolobana [[panyungsi loka]] populer kayaning [[Google Chrome]], [[Internet Explorer]] (IE), [[Mozilla Firefox]], [[Netscape Navigator|Netscape]] jeung [[Opera]].
[[Kode]] JavaScript bisa diseselkeun dina [[kaca]] [[loka]] ngagunakeun [[tag]] SCRIPT.
20.027

éditan