Lain sulap, ngan ulah teuing dipercaya. Yen kuring pituin urang sunda nu sapopoena maturan barudak di sakola. Sanajan can ngarasa nyunda, agulna, ngimpi hayang nyundakeun dunya, nya heosna sarwasunda, salian ti ..., ..., ..., jeung ... (ipukan dina ramatloka) oge jisamsu katut cigula.

Kotak Pamaké
Blogger.svg Pamaké ieu teh blogger amatir


Basa
id-1 Pengguna dapat berkontribusi dalam bahasa Indonesia tingkat dasar
su-1 Kontributor ieu bisa nulis dina basa Sunda hambalan dasar.
en-1 This user is able to contribute with a basic level of English.
Wikimedia-logo.svg Proyék sawargi
meta