Béda révisi "Chordata"

2 bita ditambahkeun ,  3 tahun yang lalu
m
→‎top: Ngarapihkeun éjahan, replaced: nyaeta → nyaéta, kabeh → kabéh
m (→‎top: Ngarapihkeun éjahan, replaced: nyaeta → nyaéta, kabeh → kabéh)
 
lihat teks
}}
[[Filum]] '''Chordata''' nyaetanyaéta golongan [[sato]], kaasup [[vertebrata]] jeung sababaraha sato [[invertebrata]] nu boga ciri sarupa. SakabehSakabéh anggota golongan ieu, dina hiji mangsa dina kahirupan maranehanana, miboga [[notokorda]], tali saraf dorsal ''berongga'', [[celah faring]] (''pharyngeal slits''), ''endostyle'', jeung [[buntut]] uratan nu ngaliwatan [[anus]]. Chordata kabagi jadi tilu subfilum: [[Urochordata]], [[Cephalochordata]], jeung [[Vertebrata]].
 
{{Pondok}}
18.254

éditan