Béda révisi "Kuningan Barat, Mampang Prapatan, Jakarta Selatan"

m
Ngarapihkeun éjahan, replaced: salasahiji → salah sahiji
(Ngadamel artikel/kategori otomatis)
 
m (Ngarapihkeun éjahan, replaced: salasahiji → salah sahiji)
 
| kapadetan =
}}
'''Kuningan Barat''' nyaéta salasahijisalah sahiji kalurahan di [[kacamatan]] [[Mampang Prapatan, Jakarta Selatan|Mampang Prapatan]], [[Kota Jakarta Selatan]], [[Propinsi]] [[DKI Jakarta]], [[Indonésia]].
 
<!--
==Sajarah==
 
 
==Profil Pamaréntahan==
 
 
==Profil Daérah==
 
===Démografi===
 
 
==Atikan==
 
 
==Poténsi==
18.254

éditan