Béda révisi "Yanbu"

Taya parobahan ukuran ,  2 tahun yang lalu
m
→‎Tumbu kaluar: ngarapihkeun éjahan
m (Bot: Migrating 26 interwiki links, now provided by Wikidata on d:q466027 (translate me))
m (→‎Tumbu kaluar: ngarapihkeun éjahan)
{{Saudi cities}}
 
[[CategoryKategori:Yanbu| ]]
[[CategoryKategori:pamukimanPamukiman di Propinsi Al-Madinah]]
[[CategoryKategori:Kota palabuan di Arab Saudi]]
[[CategoryKategori:kotaKota palabuan Laut Beureum]]
18.254

éditan