Buka ménu utama


Yanbu' Al-Bahr (Basa Arab: ينبع البحر‎, Yanbuʿ al-Baḥr), nyaéta hiji kota palabuan Laut Beureum di Propinsi Al-Madinah di Arab Saudi. Lokasina kira-kira 300 kilométer kalér-kuloneun Jeddah.

Yanbu' Al-Bahr
Fm nasa yanbu saudi arabia - rotated.jpg
NagaraFlag of Saudi Arabia.svg Arab Saudi
PropinsiAl-Madinah
KagubernuranYanbu Al-Bahr
Zona wanciUTC+3
 • Usum Panas (DST)UTC+3
Kode wewengkon+966-4

Tingali ogéÉdit

Tumbu kaluarÉdit