Béda révisi "Tepas"

27 bita dipupus ,  4 tahun yang lalu
m
menerkeun ranking
m (menerkeun keur lumangsung)
m (menerkeun ranking)
</div></div>
{{HU/BoxContent
| content = [[File:Cépot.jpg|right|100px]]'''[[Wikipédia]]''' téh [[énsiklopédi]] nu disusun ''[[:en:Collaborative_writing|réréongan]]'' ku nu maracana. Kiwari geus aya '''[[{{ns:special}}:Statistics|{{NUMBEROFARTICLES}}]]''' artikel nu nempatkeun Wikipedia Basa Sunda dina urutan ka [https[:m://meta.wikimedia.org/wiki/List_of_Wikipedias 109|110]] tina 293 proyek Wikipedia. Anjeun, atawa sing saha waé, bisa ngédit ampir sakabéh artikel ayeuna kénéh ku cara ngaklik tumbu '''édit''' nu aya dina punclut unggal kaca. Mangga lenyepan '''''[[Wikipedia:Pituduh_(Wawanohan)|pangwanohna]]''''' atanapi '''''[[Wikipedia:Kursus kilat|tutorialna]]'''''. </div></center>
| line =
}}